Barça geeft gehoor aan verzoek: Suárez keert tijdelijk terug in Catalonië

Reacties

De selectie van Barcelona vertrekt zaterdag naar de Verenigde Staten, maar dat betekent niet dat het trainingsveld de komende dagen leeg blijft. Twee oude bekenden maakten vrijdag hun opwachting op het veld van complex Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Barça geeft gehoor aan verzoek: Suárez keert tijdelijk terug in Catalonië
© Instagram Luis Suárez

Luis Suárez en Cesc Fàbregas (beiden 35 jaar oud) beleefden hun hoogtijdagen bij Barcelona, maar zitten sinds deze maand zonder club. Suárez kreeg geen nieuwe aanbieding voorgeschoteld van Atlético Madrid, terwijl AS Monaco geen brood zag in een langer verblijf van Fàbregas. Om hun conditie op peil te houden, richtten de twee voormalige Blaugranas zich tot de clubleiding van Barça.

Suárez en Fàbregas kregen toestemming om gebruik te maken van de faciliteiten van hun voormalige werkgever. Opvallend genoeg lonkt voor beide spelers een transfer naar Italië. Suárez wordt gekoppeld aan de ambitieuze promovendus Monza, waar Silvio Berlusconi de scepter zwaait. Fàbregas kan aan de slag bij Como. De opvallende stap van de oud-international zou te danken zijn aan Dennis Wise, die als vertegenwoordiger van eigenaar SENT Entertainment zijn invloed laat gelden bij de club uit de Serie B.

Een nieuw contract bij Barcelona zit er hoe dan ook niet in voor beide spelers. Overigens is het nog maar de vraag of Frenkie de Jong terugkeert op het trainingscomplex van de nummer twee van La Liga. Barcelona wil de Oranje-international deze zomer verkopen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.