Bamford keert terug naar Hiddink: 'Het was vreselijk'

Reacties

Patrick Bamford heeft voortijdig een einde gemaakt aan zijn huurperiode bij Crystal Palace. De 22-jarige spits keert per direct terug naar Chelsea, dat hem eigenlijk tot het einde van het seizoen verhuurde aan de competitiegenoot.

Bamford keert terug naar Hiddink: 'Het was vreselijk'

Manager Alan Pardew gunde Bamford dit seizoen slechts zes invalbeurten in de Premier League. Na het duel met Swansea City liet de Engelsman aan de BBC weten te vertrekken. 'Dit was mijn laatste wedstrijd voor Palace. Het was vreselijk, niemand wil alleen maar op de bank zitten. Ik heb de beslissing zelf genomen. De manager heeft niet met mij gesproken.'

Bamford kende vorig seizoen nog een succesvolle periode bij Middlesbrough. Met zeventien competitietreffers had de aanvaller een belangrijk aandeel in het succes van de club uit het Championship. Norwich City bleek uiteindelijk te sterk in de finale van de play-offs voor promotie. Bamford debuteerde overigens nog niet voor Chelsea, dat hem in 2012 overnam van Nottingham Forest.

Chelsea-manager Guus Hiddink heeft momenteel niet veel beschikbare opties voor de spitspositie. Loïc Remy en Falcao kampen met blessures, terwijl Diego Costa het duel met Manchester United (0-0) vanwege een schorsing aan zich voorbij moest laten gaan. Op Old Trafford speelde Eden Hazard noodgedwongen als valse spits. Zondag speelt Chelsea een uitwedstrijd tegen Crystal Palace.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.