Balotelli vijzelt zelfvertrouwen op tijdens benefiet op Anfield

Reacties

Steven Gerrard heeft zijn ploeg behoed voor een nederlaag tijdens een benefietwedstrijd tegen Jamie Carragher & Co (2-2). Vanwege de blessure van Dirk Kuijt was Ryan Babel de enige Nederlander die in actie kwam op Anfield.

Balotelli vijzelt zelfvertrouwen op tijdens benefiet op Anfield

Babel, die net als onder meer John Terry en Xabi Alonso in de basis startte in het elftal van Gerrard, kreeg voor rust een enorme kans na een schijntrap van Thierry Henry (op de foto met Gerrard en kind). De huidige aanvaller van het Turkse Kasimpasa schoot echter voorlangs. Zijn ploeg keek op dat moment tegen een 2-0 achterstand aan.

Mario Balotelli opende zondagmiddag de score op Anfield met een fraai schot van afstand, waarna Didier Drogba op aangeven van Balotelli al snel de voorsprong verdubbelde voor het team van Carragher. Met twee benutte strafschoppen maakte Gerrard echter de 2-0 achterstand ongedaan, waardoor het duel onbeslist eindigde.

De opbrengsten van de benefietwedstrijd gingen naar de Liverpool-foundation, die zich inzet voor de minder bedeelden in de stad. Ook voormalige Liverpool-spitsen Luis Suarez en Fernando Torres kwamen in actie, maar wisten het net niet te vinden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.