Bakker laat zich gaan na gemiste strafschop Atlético Madrid

Reacties

De gemiste penalty van Yannick Carrasco betekent dat het Champions League-avontuur van Atlético Madrid erop zit (2-2). Bayer Leverkusen-verdediger Mitchel Bakker kon het na het moment suprême niet laten om de schlemiel nog even op te zoeken.

Bakker laat zich gaan na gemiste strafschop Atlético Madrid
© Twitter No Context Football
Atlético Madrid
Atlético Madrid
2 - 2
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

Atlético wist dat het in eigen huis moest winnen van Leverkusen om nog kans te maken op overwintering in het miljardenbal. De VAR leek uitkomst te brengen, want de bal ging ná het laatste fluitsignaal op de stip. Carrasco nam plaats achter de bal, maar zag doelman Lukas Hradecky redding brengen. In de rebound teisterden Los Colchoneros nog twee keer de lat.

Dat maakte het nodige los bij Bakker, die meteen Carrasco opzocht en de Belgische aanvaller duidelijk probeerde te provoceren. De balende Belg bleef kalm en gaf geen kik. Door het gelijkspel maakt Leverkusen nog kans op een avontuur in de Europa League. De Duitsers krijgen op de laatste speeldag bezoek van Club Brugge. Atlético Madrid, dat een puntje meer verzamelde, speelt een uitduel met FC Porto.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groep B UEFA Champions League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
FC Porto
6
4
0
2
12-7
+5
12
2
Club Brugge
6
3
2
1
7-4
+3
11
3
Bayer Leverkusen
6
1
2
3
4-8
-4
5
4
Atlético Madrid
6
1
2
3
5-9
-4
5
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.