Babel 2.0: Quaresma draagt 'geblesseerde' speler van het veld

Reacties

Ricardo Quaresma heeft de lachers op zijn hand gekregen met een grappige actie tijdens een competitiewedstrijd in Portugal. De ervaren aanvaller van Vitória Guimarães was niet blij met het tijdrekken van een tegenstander en besloot het zelf maar in eigen hand te nemen, letterlijk.

Babel 2.0: Quaresma draagt 'geblesseerde' speler van het veld
© Pro Shots
Belenenses
Belenenses
1 - 0
Vitória Guimarães
Vitória Guimarães

Afonso Sousa van Belenenses lag in de slotfase van de wedstrijd geblesseerd op de grond, maar Quaresma wilde met een 1-0 achterstand op het scorebord niet wachten op de verzorging. Met een woedende blik tilde hij Sousa op om hem naar de kant te brengen. Daarin slaagde Quaresma niet: een opstootje volgde en de Portugese aanvaller kreeg geel.

Quaresma ging met zijn actie een stapje verder dan Ryan Babel, die ook op mooie wijze zijn onvrede uitte richting een 'geblesseerde' speler. Babel imiteerde twee jaar geleden zijn tegenstander tijdens de Europa League-wedstrijd Getafe – Ajax. De aanvaller was klaar met het aanstelgedrag van de tegenstander en besloot om naast de kermende Getafe-speler eveneens te gaan rollen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.