AZ ziet verhuurde keeper definitief niet meer terug

Reacties

Peter Vindahl blijft bij Sparta Praag. De Deense doelman wordt dit seizoen door AZ aan de Tsjechen verhuurd en nu melden beide clubs dat Sparta de optie tot koop gelicht heeft.

AZ ziet verhuurde keeper definitief niet meer terug
© Pro Shots

Vindahl, in seizoen 2021/22 eerste keus onder de lat in Alkmaar, was nooit onomstreden nadat de Noord-Hollandse club hem voor zo'n 1,8 miljoen euro kocht. Vorig seizoen werd hij al een poosje uitgeleend aan FC Nürnberg, dit jaar moet hij dus in Praag het doel verdedigen. Vindahl keept alles, donderdagavond ook nog de kansloze nederlaag in de Europa League tegen Liverpool, waarin hij nog een paar aardige reddingen had. Sparta Praag vindt dat ook: de optie tot koop is gelicht.

Vindahl is opgetogen over dat nieuws, vertelt hij op de website van Sparta. 'Het is fijn om te weten dat Praag voorlopig mijn thuis is, ik moet zeggen dat het ook vanaf de eerste dag zo voelde. Ik ben sinds het begin opgenomen in de grote familie, en denk dat het zo zal blijven. Ik ben heel blij', aldus Vindahl. In Alkmaar zijn er met Mathew Ryan, Hobie Verhulst en Rome-Jayden Owusu-Oduro bovendien genoeg keepers beschikbaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.