AZ waarschijnlijk zonder kwakkelende Vlaar tegen ADO

Reacties

AZ-coach John van den Brom doet zondag in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (aftrap 16.45 uur) waarschijnlijk geen beroep op Ron Vlaar. De verdediger is al enkele weken aan het kwakkelen met een kuitblessure, hoewel hij afgelopen weekeinde tegen FC Groningen (2-0 verlies) wel meedeed.

AZ waarschijnlijk zonder kwakkelende Vlaar tegen ADO

In het midweekse bekerduel met FC Emmen (1-0 winst) bleef Vlaar weer aan de kant.

'Maar hij heeft deze week weer met de groep kunnen trainen. ADO komt voor Ron denk ik nog wat te vroeg. We gaan geen risico met hem nemen, want dan blijft hij kwakkelen met zijn kuit', blikt coach Van den Brom vooruit op de website van AZ.

Ben Rienstra en Ridgeciano Haps maakten de training van vrijdag niet af, hetgeen afgesproken werk was. 'Ben heeft tegen Emmen aan het eind van de wedstrijd een tik gekregen, maar ik verwacht dat het meevalt. En Ridgeciano kan zaterdag waarschijnlijk weer volledig trainen met zijn voet. In dat geval zou hij zondag tegen ADO kunnen spelen.'

Tegen FC Emmen zette AZ een punt achter een reeks van zes officiële wedstrijden zonder overwinning. De Alkmaarders bezetten de zesde plaats in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.