AZ volgt verrichtingen van Santos op de voet

Reacties

De na dit seizoen transfervrije NEC-aanvaller Christian Santos is bij AZ op de radar verschenen. Dat bevestigt directeur voetbalzaken Max Huiberts aan Voetbal International.

AZ volgt verrichtingen van Santos op de voet

Huiberts laat weten dat de spits een van de spelers is die de Alkmaarders volgen. De 27-jarige Venezolaan beleeft bij NEC opnieuw een prima seizoen. Na zeventien competitieduels bezet hij met de Nijmegenaren de zesde plek. Met elf goals en één assist had de viervoudig international daar een flink aandeel in. In drie bekerduels scoorde Santos ook nog twee keer.

De aanvaller speelt sinds de zomer van 2014 voor NEC. In zijn eerste seizoen werd hij kampioen van de Jupiler League. Met 23 goals en elf assists in 34 optredens deed de spits ook vorig seizoen flink van zich spreken. Eerder kwam Santos uit voor Arminia Bielefeld (Dui), AS Eupen (Bel) en Waasland-Beveren (Bel).

AZ-trainer John van den Brom heeft momenteel de beschikking over diverse centrumaanvallers. Vincent Janssen en de tot het einde van dit seizoen vastliggende Mounir El Hamdaoui zijn zijn eerste opties. Robert Mühren en Muamer Tankovic komen minder aan bod dan zij wensen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.