AZ stalt talentvolle Goudmijn in Rotterdam

Reacties

Sparta Rotterdam heeft komend seizoen de beschikking over Kenzo Goudmijn. De negentienjarige middenvelder wordt gehuurd van AZ.

AZ stalt talentvolle Goudmijn in Rotterdam
© Pro Shots

Goudmijn speelt al sinds 2012 voor AZ, waar hij altijd beschouwd werd als één van de grootste talenten. Tevens was de middenvelder vaste klant bij de jeugdlichtingen van het Nederlands elftal. Begin 2018 maakte hij namens Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie zijn debuut in het profvoetbal. Inmiddels heeft Goudmijn alweer 83 optredens voor de beloftenploeg achter zijn naam.

Zesmaal mocht hij aantreden voor de hoofdmacht, maar het ging dan wel om korte invalbeurten. Bij Sparta heeft Goudmijn mogelijk meer perspectief op speelminuten in de Eredivisie. 'Met zijn creativiteit en aanvallende instelling kan hij van toegevoegde waarde zijn voor ons en dan kan hij bij ons de volgende stap maken in zijn ontwikkeling met speelminuten in de Eredivisie', licht technisch directeur Henk van Stee toe op de clubsite.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.