AZ staat open voor afscheid Seuntjens, Johnsen en Vejinovic

Reacties

Mats Seuntjens, Bjørn Johnsen en Marko Vejinovic hoeven zich donderdag niet te melden op de eerste training van AZ. Het drietal heeft te horen gekregen dat het mag vertrekken.

AZ staat open voor afscheid Seuntjens, Johnsen en Vejinovic

De 29-jarige Vejinovic stapte in februari van dit jaar al op huurbasis over naar Arka Gdynia. Bij die Poolse club maakte de middenvelder indruk door in veertien competitiewedstrijden vijf keer te scoren en een assist af te leveren. Toch komt Vejinovic niet in de plannen van de nieuwe trainer Arne Slot voor.

Datzelfde geldt voor Seuntjens en dat is opvallend te noemen. De 27-jarige Bredanaar was onder John van den Brom nog basisspeler het afgelopen seizoen. Seuntjens is van origine middenvelder, maar Van den Brom gebruikte hem vooral als spits. Slot is minder onder de indruk van ex-speler van NAC Breda, die Van den Brom mogelijk kan volgen naar Utrecht.

Het was Seuntjens die Johnsen uit de basis hield bij AZ en ook de Noorse international mag vertrekken. Een jaar geleden kwam hij nog met hoge verwachtingen over van ADO Den Haag, maar Johnsen slaagde er nooit in te overtuigen in Alkmaar. Na één seizoen mag hij dan ook alweer vertrekken. Slot gaat liever verder met de spitsen Ferdy Druijf en Myron Boadu.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.