AZ mengt zich in de strijd om Zweedse aanvaller Avdic

In navolging van PEC Zwolle en FC Utrecht heeft ook AZ belangstelling getoond voor Denny Avdic. De 24-jarige aanvaller wordt ook komend seizoen verhuurd door zijn huidige werkgever Werder Bremen, dat de spits tot de zomer van 2014 onder contract heeft.

AZ mengt zich in de strijd om Zweedse aanvaller Avdic

Vorig seizoen werd de Zweed, die tevens in het bezit is van een Bosnisch paspoort, al verhuurd aan PEC Zwolle. In 23 competitiewedstrijden was hij acht keer trefzeker. Ook komend seizoen hopen de Zwollenaren de fysiek sterke aanvaller op huurbasis binnen te halen.

De voormalige jeugdinternational van Zweden speelde in het verleden slechts zeven duels voor Werder Bremen, waarin hij niet scoorde. PEC Zwolle en FC Utrecht informeerden al bij de zaakwaarnemer van Avdic, terwijl AZ hem volgens De Telegraaf als alternatief ziet voor Mike van Duinen.

De Alkmaarders zijn op zoek naar een extra aanvaller na het vertrek van Jozy Altidore (Sunderland) en meldden zich al bij ADO Den Haag om over de transfer van Van Duinen te onderhandelen. Ook FC Utrecht heeft belangstelling voor de 21-jarige aanvaller.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen