AZ laat Letschert klein jaar na vernederende wissel gaan

Reacties

AZ heeft de samenwerking met Timo Letschert beëindigd. De Alkmaarders maken op de officiële website bekend dat het doorlopende contract van de verdediger in onderling overleg is ontbonden.

AZ laat Letschert klein jaar na vernederende wissel gaan
© Pro Shots

Letschert (29) kwam al maanden niet meer aan spelen toe bij AZ. Zijn laatste wedstrijd dateert van 23 september 2021, uit tegen FC Twente. De verdediger begon toen dramatisch aan de wedstrijd en werd al na ruim twintig minuten naar de kant gehaald. De boze Letschert ging toen op eigen gelegenheid terug naar huis en zette daarmee kwaad bloed bij hoofdtrainer Pascal Jansen.

Na een korte schorsing zat Letschert nog wel bij een paar duels bij de wedstrijdselectie, maar invallen deed hij niet meer. Sinds eind november werd de mandekker geen enkele keer meer bij de groep gehaald. Voor dit seizoen was er geen perspectief op een comeback en dus is besloten om uit elkaar te gaan.

Letschert speelde in totaal 29 wedstrijden voor AZ, dat de verdediger in september 2020 had overgenomen van Hamburger SV. De stopper kan nu transfervrij op zoek naar iets nieuws.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.