AZ komt in zoektocht naar versterking uit bij Ghanese vleugelspits

Reacties

AZ wil zich in de laatste week van de transfermarkt nog versterken met Ibrahim Sadiq. De Ghanese vleugelspits moet overkomen van BK Häcken.

AZ komt in zoektocht naar versterking uit bij Ghanese vleugelspits
© Pro Shots

AZ heeft volgens Zweedse bronnen op hoofdlijnen een akkoord bereikt met Häcken over een transfersom van zo'n vier miljoen euro. De kampioen van Zweden wil Sadiq echter pas laten gaan na de return in de play-offs van de Europa League tegen Aberdeen (donderdag).

Met Sadiq heeft technisch directeur Max Huiberts van AZ de gewenste versterking voor de aanval gevonden. De 23-jarige Ghanees kan in principe op alle posities voorin uit de voeten, al speelt hij bij Häcken dit kalenderjaar voornamelijk vanaf de rechterflank.

Sadiq speelt sinds februari vorig jaar bij Häcken, dat hem toen overnam van het Deense FC Nordsjælland. Sindsdien scoorde hij in 41 duels in totaal 25 keer voor de Zweden, waarmee hij vorig jaar kampioen werd en dit jaar de Zweedse beker won.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.