AZ geeft Kerkez toestemming voor vertrek naar Engeland

Reacties

Milos Kerkez vervolgt zijn carrière naar alle waarschijnlijkheid bij AFC Bournemouth. AZ heeft de negentienjarige linksback toestemming gegeven om alvast af te reizen naar de Premier League-deelnemer. Kerkez vliegt dinsdagavond nog naar Engeland toe.

AZ geeft Kerkez toestemming voor vertrek naar Engeland
© Pro Shots

Kerkez kwam anderhalf jaar geleden over van AC Milan en was in het afgelopen seizoen de opvolger van de naar Ajax vertrokken Owen Wijndal. De Hongaar maakte veel indruk en in de afgelopen periode werd wel duidelijk dat hij niet nog langer in de Eredivisie zou blijven.

Lang leek Benfica de beste papieren te hebben voor Kerkez, vervolgens meldde Lazio zich in Alkmaar. Het is nu echter Bournemouth dat de strijd om de vleugelverdediger gaat winnen. Een akkoord over de afkoopsom is nog niet helemaal gesloten, maar het feit dat AZ Kerkez toestemming heeft gegeven om alvast naar Bournemouth te gaan, bewijst dat dit slechts een kwestie van tijd is.

Na Sam Beukema (Bologna) en Tijjani Reijnders (staat op het punt om een transfer naar AC Milan af te ronden) wordt Kerkez de derde basisspeler van AZ die deze zomer gaat vertrekken. De Alkmaarders hebben met David Møller Wolfe al een nieuwe linksback, en dus de beoogde opvolger van Kerkez, in huis gehaald. De Noor zal met Mees de Wit moeten gaan strijden om een basisplaats. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.