AZ druk bezig met komst Groningen-smaakmaker Idrissi

Reacties

AZ heeft goede hoop op de komst van Oussama Idrissi. Max Huiberts, technisch directeur van de Alkmaarders, hoopt de deal met FC Groningen snel te kunnen afronden.

AZ druk bezig met komst Groningen-smaakmaker Idrissi

Idrissi zat afgelopen zaterdag al niet bij de wedstrijdselectie van Groningen voor het oefenduel met Dynamo Dresden, vanwege de transferperikelen. AZ lijkt zijn volgende werkgever te gaan worden. 'We hebben inderdaad gesprekken gevoerd met Groningen', zegt Huiberts op de website van de nummer drie van de Eredivisie. 'Die gesprekken waren erg positief en ik verwacht dat dit wel eens rond zou kunnen komen.'

'Als je goed naar ons elftal kijkt, dan zie je dat we voorin aan de rechterkant vrij vast zijn geweest', vervolgt Huiberts. 'Daar speelt al het hele seizoen Alireza Jahanbakhsh. Maar aan de linkerkant hebben we erg gepuzzeld, met al vijf verschillende spelers die daar gespeeld hebben. Een aantal heeft dat heel goed gedaan, maar een aantal ook wat minder.'

De 22-jarige Idrissi moet nu de nieuwe linksbuiten van AZ gaan worden. 'Maar hij is een speler die op alle drie de aanvallende posities kan spelen', meent Huiberts. 'En naar zo'n speler waren we wel op zoek.' Idrissi speelde dit seizoen vijftien competitiewedstrijden voor Groningen, waarin hij vijf keer scoorde en een assist leverde. Het is niet bekend hoeveel AZ wil betalen voor de jeugdinternational.

AZ verhuurde aanvallers Dabney dos Santos en Fred Friday eerder deze maand nog aan Sparta Rotterdam en maakte daarmee ruimte in de selectie voor een nieuwe offensieve versterking.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.