Aubameyang steelt de show bij officieus Arsenal-debuut Emery

Reacties

Unai Emery heeft zaterdag voor het eerst langs de lijn gestaan bij een wedstrijd van Arsenal. Het officieuze debuut van de Spanjaard als opvolger van Arsène Wenger liep uit op een 8-0 overwinning op vijfdedivisionist Boreham Wood.

Aubameyang steelt de show bij officieus Arsenal-debuut Emery

Op het eerste wedstrijdformulier van Emery als manager van The Gunners prijkte de naam Pierre-Emerick Aubameyang, de laatste aankoop van Wenger in dienst van Arsenal. Naast de Gabonees verschenen ook onder anderen Petr Cech, Hector Bellerín en Alexandre Lacazette aan de aftrap.

De hoofdrol in de eerste helft ging echter naar Aubameyang. Hij opende al vroeg de score met een prachtige krul in de verre bovenhoek (zie video onder) en had na zeventien minuten al een hattrick achter zijn naam. Via Reiss Nelson, Lacazette, Eddie Nketiah, Jeff Reine-Adelaide en Henrikh Mkhitaryan liep de score op naar acht.

Emery begon zijn periode als trainer van Arsenal zo met een klinkende overwinning, al was de tegenstand niet zo groot. Sokratis Papastathopoulos en Matteo Guendouzi maakten bovendien hun eerste minuten in het Arsenal-shirt. Bernd Leno, Stephan Lichtsteiner en Lucas Torreira waren er nog niet bij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.