Atlético neemt zorgen over Dembélé weg na flink schrikmoment op training

Reacties

Moussa Dembélé heeft Atlético Madrid dinsdag flink laten schrikken. De Franse spits zakte zomaar ineen tijdens de training van de Madrilenen, maar heeft de grootste zorgen inmiddels weggenomen.

Atlético neemt zorgen over Dembélé weg na flink schrikmoment op training
© Pro Shots

Het was een curieus tafereel: tijdens een rek- en strekoefening ter hoogte van de middencirkel viel Dembélé plotseling achterover. De 24-jarige Fransman lag plat op zijn rug. Direct snelden er leden van de medische staf op hem af om hem op zijn zij te leggen. De schrik zat er goed in bij zijn ploeggenoten, op de beelden is te zien hoe onder anderen Luis Suárez schreeuwt om hulp.

Vrij snel na het incident kwam er echter al een geruststellende boodschap van het trainingscomplex. Atlético heeft aan Spaanse media gemeld dat Dembélé is flauwgevallen vanwege een lichte daling in zijn bloeddruk. De club bevestigt tevens dat al zijn vitale functies in orde zijn en dat er geen reden is tot grote zorgen.

De Fransman bevestigde dat zelf dinsdagavond ook middels een duimpje. Hij verliet het trainingscomplex achter het stuur van zijn eigen auto en stak zijn duim op naar de aanwezige pers. Wel wordt Dembélé de komende nauwlettend in de gaten gehouden door de medische staf.

Dembélé maakte in januari de overstap van Olympique Lyon naar Atlético en raakte in februari besmet met het coronavirus. Zodoende kwam hij tot nu toe slechts tot 42 speelminuten in La Liga. Trainer Diego Simeone geeft voorlopig de voorkeur aan Suárez in combinatie met João Félix of Ángel Correa.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.