Atlético Madrid vindt geen aansluiting met Spaanse top

Atlético Madrid is er niet in geslaagd aansluiting te vinden met de top van de Spaanse competitie. Tegen Real Zaragoza speelde het met 1-1 gelijk.

Na twee minuten moest Atlético Madrid al in de achtervolging. Hands in het eigen strafschopgebied van Sílvio werd met een penalty bestraft. Deze werd in een treffer omgezet door Tomer Hemed. De thuisploeg ging vervolgens hard op zoek naar de gelijkmaker en kreeg daarvoor diverse kansen.

Kort voor rust had Radamel Falcao (foto) een uitgelezen mogelijkheid om gelijk te maken nadat hij was neergelegd in het strafschopgebied van Zaragoza door Iván Ramis. Ook de Colombiaanse aanvaller zette de gegeven strafschop om in een doelpunt.

Via Falcao, Arda Turam en Diego kreeg Atlético diverse kansen om de zege naar zich toe te trekken maar de thuisploeg kon het juiste beetje geluk niet afdwingen en moest zich uiteindelijk neerleggen bij het 1-1 gelijkspel.

Overige uitslagenReal Betis - Rayo Vallecano 0-2Real Sociedad - Getafe 0-0Osasuna - Real Zaragoza 3-0 Foto: VI Images