Atalanta betaalt recordbedrag voor beoogde opvolger United-target Højlund

Reacties

Atalanta Bergamo heeft de recordtransfer van El-Bilal Touré zaterdag afgerond. De 21-jarige aanvaller uit Mali wordt gezien als de beoogde opvolger van Rasmus Højlund, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Manchester United.

Atalanta betaalt recordbedrag voor beoogde opvolger United-target Højlund
© Pro Shots

United is met Atalanta in gesprek over de transfer van Højlund, die met een vermeende vraagprijs van zeventig à tachtig miljoen euro de duurste uitgaande speler in de clubhistorie moet worden. Qua inkomende transfers heeft La Dea het eigen record alvast aangescherpt, want naar verluidt ontvangt Almería inclusief bonussen zo'n dertig miljoen euro voor Touré.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Everton werd ook in verband gebracht met de international van Mali, die afgelopen seizoen zeven keer scoorde in La Liga. Het is echter Atalanta dat aan de haal gaat met de voormalig spits van Stade Reims. De verwachting van Italiaanse media is dat zijn komst de weg vrij maakt voor het vertrek van Højlund, die zelf al akkoord zou zijn met United.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atalanta
Meer over Atalanta
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.