Aston Villa waakt voor onderschatting en ziet een hoop 'topspelers' bij Ajax

Reacties

Aston Villa mag op papier dan wel de favoriet zijn tegen Ajax, maar van onderschatting is geen sprake. Ezri Konsa kijkt er naar uit om te spelen tegen de Amsterdammers, die volgens hem 'een hoop topspelers' in huis hebben.

Aston Villa waakt voor onderschatting en ziet een hoop 'topspelers' bij Ajax
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 0
Aston Villa
Aston Villa

Konsa is één van de namen die donderdagavond in de basisopstelling van Villa wordt verwacht. De verdediger kan indien hij fit is vrijwel altijd op een basisplaats rekenen onder Unai Emery, al miste hij onlangs drie wedstrijden wegens een knieblessure. Die liep de mandekker in februari op, maar daar is hij nu weer volledig van hersteld.

Hoewel Ajax geen geweldig seizoen draait en Aston Villa wel, wil Konsa niets weten van onderschatting. De Engelsman geeft de Amsterdammers juist een compliment. 'Geen disrespect naar de andere tegenstanders die we al hebben getroffen, maar Ajax de Europese historie van de club spreekt voor zichzelf', begint Konsa, opgetekend door het Britse Mirror.

'Toen we jong waren keken we naar de Champions League en daar zagen we Ajax het altijd goed in doen', vervolgt Konsa, die ook dit seizoen onder de indruk is van een aantal spelers van Ajax. 'Ze hebben nog een hoop topspelers. Jordan Henderson is er daar één van, dus we zullen moeten aantreden met een goede mentaliteit, zonder dat we kijken naar hoe ze er in de competitie voorstaan. Europees voetbal is altijd anders.'

Konsa trof met AZ al een Nederlandse tegenstander in Europa dit seizoen, maar hij kwam nog niet in actie op de Nederlandse velden. De verdediger ontbrak in de wedstrijdselectie tijdens het duel in Alkmaar. Een week later was hij er wel bij in Birmingham.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.