AS Roma zet levensgenieter Nainggolan uit selectie

Reacties

AS Roma heeft middenvelder Radja Nainggolan flink beboet. De Belg moet honderdduizend euro betalen vanwege bepaalde beelden op zijn Instagram-account en is tevens uit de selectie gezet.

AS Roma zet levensgenieter Nainggolan uit selectie

Nainggolan postte op Oudejaarsavond een video waarop hij feestvierde. De international dronk, rookte en vloekte en bood de dag na het feestgedruis zijn excuses aan. Toch distantieert Roma zich van het gedrag van zijn speler. De club legt Nainggolan een boete op van honderdduizend euro. De Belg is bovendien uit de selectie gezet voor het Serie A-duel met Atalanta Bergamo van zaterdag.

Het is niet de eerste keer dat de manier van leven van Nainggolan in opspraak komt. Het is algemeen bekend dat de ex-speler van Cagliari graag een sigaret opsteekt en van het leven geniet. Roma heeft goed gedrag binnen en buiten het veld hoog in het vaandel staan en Nainggolan heeft zich niet conform aan die normen en waarden gedragen.

Trainer Eusebio Di Francesco gaf vrijdag op zijn persconferentie aan dat de straf vanuit de club werd opgelegd, maar dat hij het er volledig mee eens is: 'Als je een fout maakt, zijn er gevolgen. Radja heeft het geaccepteerd.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.