AS Roma verslaat Internazionale in blessuretijd

Koploper Internazionale heeft bij AS Roma een gevoelige nederlaag geleden. Waar de ploeg uit Milaan het eerste verlies van het seizoen leed, boekte de thuisploeg de eerste zege. Mirko Vucinic was matchwinner.

AS Roma verslaat Internazionale in blessuretijd

AS Roma snakte na een overwinning na twee verliespartijen en twee remises, maar Inter deed als eerste van zich spreken. Oud-Ajax keeper Bogdan Lobont moest gelijk aan de slag om afstandschoten van Dejan Stankovic onschadelijk te maken. In de 38ste minuut was Lobont kansloos, maar hij kreeg hulp van de lat.

Na de rust bezorgde Wesley Sneijder Esteban Cambiasso een grote kans, maar de Argentijn toonde aan het schieten niet tot in de perfectie te beheersen. Daarna kwam AS Roma beter in zijn spel en zag Marco Borriello een millimeter tekort komen om een voorzet van Jeremy Menez binnen te glijden.

Samuel Eto'o leek te profiteren van een fout van Juan, maar schoot net over. Bij AS Roma ging een kwartier voor tijd Francesco Totti, die terugkwam van een blessure, naar de kant. Claudio Ranieri bracht Vucinic (foto) in het veld en het bleek een goede zet. Terwijl iedereen genoegen leek te nemen met een gelijkspel kopte hij vallend een perfecte voorzet van Daniele De Rossi binnen.

Bekijk hier al onze video's