RBC rondt overgang Marcel Cas af

Marcel Cas maakt het seizoen af bij RBC Roosendaal. De 31-jarige rechtspoot, die zijn contract bij Grimsby Town liet ontbinden, keert daarmee terug bij de Brabantse club.

RBC rondt overgang Marcel Cas af

Trainer Robert Maaskant toonde zich op de website gelukkig met de komst van Cas. 'Hij komt terecht in een hechte groep waar hij zijn plaats nog zal moeten vinden, toch ben ik er van overtuigd dat we vaak gebruik van hem zullen gaan maken. Hij kan op veel posities uit de voeten en bestrijkt zowat de gehele rechterflank. Niet geheel onbelangrijk is het ook het feit dat Marcel een bijzonder positief ingestelde jongen is die hier natuurlijk zijn 'roots' heeft liggen.'

Cas speelde van 1997 tot 2001 voor RBC Roosendaal. Na de degradatie uit de Eredivisie maakte hij de overstap naar Notts County. Hij speelde in twee seizoenen 58 duels voor de club die uitkomt in de Second Division. Het seizoen 2002/03 maakte hij op huurbasis af bij First Division-club Sheffield United.

Cas keerde afgelopen zomer vervolgens met Grimsby Town terug in de Second Division, maar dat bleek geen gelukkige keuze. Cas tot de conclusie dat hij weg wilde bij The Mariners. De 31-jarige rechtspoot besloot in overleg met de clubleiding zijn contract, dat nog doorloopt tot medio 2005, te ontbinden.

Bekijk hier al onze video's