Arsenal-keeper begint met enorme blunder aan voorbereiding

Reacties

Arthur Okonkwo zal zich een prettiger begin aan het seizoen hebben voorgesteld toen hij dinsdag met Arsenal het veld opstapte. The Gunners startten aan de voorbereiding met een oefenwedstrijd tegen Hibernian, waarin Okonkwo de Schotten door een enorme blunder aan een voorsprong hielp.

Arsenal-keeper begint met enorme blunder aan voorbereiding
© Pro Shots

Manager Mikel Arteta koos tegen Hibernian voor een team met voor reserves van afgelopen seizoen. Pierre-Emerick Aubameyang en Willian waren de belangrijkste spelers. Achterin kregen Pablo Marí en Harrison Clarke speelminuten.

De negentienjarige Okonkwo wacht nog op zijn officiële debuut bij Arsenal. Tegen Hibernian ging het na twintig minuten gruwelijk mis. Cédric Soares speelde de bal op een onhandige manier terug op zijn keeper, die zenuwachtig leek en er geen raad mee wist. Hij kreeg de bal niet onder controle en zag vervolgens hoe Martin Boyle de score opende.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.