Arsenal denkt na mislopen Mudryk aan in ere herstelde Trossard

Reacties

Leandro Trossard heeft na zijn verbanning de training hervat bij Brighton & Hove Albion. Voor de Belg lonkt er een toptransfer in de Premier League.

Arsenal denkt na mislopen Mudryk aan in ere herstelde Trossard
© Pro Shots

Trossard werd vorige week uit de selectie gezet bij The Seagulls. Manager Roberto De Zerbi had hem onprofessioneel gedrag verweten. Dat leidde weer tot een woedende reactie van zaakwaarnemer Josy Comhair, die sprak van een vernedering van de Rode Duivel. 'Deze coach heeft bovendien meermaals gezegd dat een transfer de beste oplossing is. Het is dus belangrijk dat Brighton meewerkt aan een mogelijke transfer en zich welwillend opstelt. Daar hebben beide partijen baat bij.'

De Zerbi zag daarin een opzetje van de zaakwaarnemer. 'Misschien dat zijn agent hem voor een lager bedrag elders wil stallen. Anders heeft Leandro mij de waarheid niet verteld. Iedereen in de kleedkamer weet hoe de zaken zijn gegaan', zei de Italiaanse manager, die Trossard inmiddels weer heeft verwelkomd op het trainingsveld.

De transfer kan er echter nog komen. Arsenal ziet in alle ophef allerminst een reden om Trossard af te schrijven als mogelijke versterking. Sterker nog, de Premier League-koploper bereidt volgens Engelse media een bod voor. The Gunners zijn op zoek naar versterking na het mislopen van Mykhailo Mudryk, die voor de Arsenal-neus werd weggekaapt door Chelsea. Trossard, die nog tot medio 2024 vastligt bij Brighton, moet zo'n dertig miljoen euro kosten.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Trossard
Meer over L. Trossard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.