Arnesen blij met Pratto als Feyenoorder: 'Hij kan er meteen staan'

Reacties

Feyenoord heeft op nieuwjaarsdag de komst van Lucas Pratto afgerond. Technisch directeur Frank Arnesen legt op de clubwebsite uit waarom hij voor de 32-jarige spits van River Plate is gegaan.

Arnesen blij met Pratto als Feyenoorder: 'Hij kan er meteen staan'
© Pro Shots

De wens van hoofdtrainer Dick Advocaat voor een extra spits was bekend en is met de komst van Pratto, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van River Plate, uitgekomen. 'Met de komst van een ervaren spits als Lucas voegen we een extra aanvallende optie toe aan de selectie die er meteen kan staan', zegt Arnesen op de website van Feyenoord. 'Iets dat zeer welkom is met het oog de aanstaande, belangrijke seizoenshervatting en de ambities die we voor dit seizoen hebben.'

Pratto gaat bij Feyenoord de concurrentiestrijd aan met Nicolai Jørgensen, die dit seizoen opnieuw te maken heeft gehad met de nodige blessures en bovendien niet in zijn beste vorm verkeert. Twee andere spitsen bij Feyenoord, Robert Bozeník en Naoufal Bannis, zijn volgens Advocaat nog niet klaar voor het echte werk. 

Feyenoord hervat het seizoen in de Eredivisie volgende week zondag met de derby tegen Sparta Rotterdam. Pratto kan op Het Kasteel zijn debuut gaan maken.

‘Feyenoord-target Pratto is sterk, redelijk balvaardig en een persoonlijkheid’
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.