Arne Slot legt uit waarom hij een nieuw contract tekent bij Feyenoord

Reacties

Arne Slot gaat zijn contract met Feyenoord verlengen tot de zomer van 2026. De Rotterdammers maken melding van een mondeling akkoord.

Arne Slot legt uit waarom hij een nieuw contract tekent bij Feyenoord
© Pro Shots

'Ik ben hier nog niet klaar', vertelt Slot op de clubwebsite. 'We hebben een prachtig seizoen gehad met Feyenoord, met het kampioenschap als schitterende beloning voor al het harde werk dat verzet is, maar ik wil ontzettend graag verder bouwen. Na de zomer wacht een avontuur in de Champions League en er is een landstitel te verdedigen. Genoeg om naar uit te kijken, dus ik ben er trots op om in Rotterdam trainer van Feyenoord te zijn en te blijven.'

Slot is vanaf de zomer van 2021 trainer van Feyenoord en dat werd een groot succes. In zijn eerste seizoen haalden de Rotterdammers de Conference League-finale, terwijl de club deze jaargang landskampioen werd. Donderdag werd bekend dat Slot, die nog een contract had tot medio 2025, had besloten Feyenoord trouw te blijven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.