Armenteros wordt met nieuw avontuur onderdeel van City Football Group

Reacties

Samuel Armenteros voegt in China een nieuw hoofdstuk toe aan zijn voetballoopbaan. De oud-spits van onder meer Heracles Almelo, Willem II, Feyenoord en SC Heerenveen gaat deel uitmaken van de City Football Group met zijn keuze voor Shenzhen Peng City FC.

Armenteros wordt met nieuw avontuur onderdeel van City Football Group
© Pro Shots

Halverwege augustus liet de 33-jarige Armenteros Heracles voor de derde keer achter zich om aan de slag te gaan in Saoedi-Arabië. Daar kwam hij tot vijftien optredens en twee doelpunten voor Al-Kholood op het tweede niveau.

De City Football Group heeft aandelen in verschillende clubs in diverse landen, waaronder dus de nieuwe werkgever van Armenteros. Ook onder meer Manchester City, New York City, Girona, Toyes en Lommel SK vallen onder de Engelse holding.

Armenteros speelde eerder ook in België, Azerbeidzjan, Italië en de Verenigde Staten. De Zweed heeft twee interlands op zijn naam staan waarin hij één keer scoorde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.