Argentijnse adoratie: ploeggenoot Otamendi neemt Messi-tatoeages

Reacties

Sinds het WK in Qatar is de adoratie voor Lionel Messi in Argentinië tot onwerkelijke grote hoogte gestegen. De aanvoerder van de wereldkampioen wordt als een God op handen gedragen door zijn landgenoten. Ploeggenoot Nicolás Otamendi besloot zelfs zijn captain op zijn lichaam te vereeuwigen. 

Argentijnse adoratie: ploeggenoot Otamendi neemt Messi-tatoeages
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Otamendi (35) is een generatiegenoot van Messi. De verdediger speelde al 102 interlands en deelde zijn hele interlandloopbaan met La Pulga. Een WK-finale werd in 2014 verloren en lange tijd leek de droom om wereldkampioen te worden nooit werkelijkheid te worden.

Tot in Qatar. Vanaf november viel het voor de Zuid-Amerikanen allemaal op de juiste plaats. Aan de hand van Messi veroverde Argentinië op memorabele wijze de titel. Het leverde knotsgekke taferelen in eigen land op. Otamendi besloot uit dankbaarheid zijn ploeggenoot op zijn lichaam te tatoeëren.

Via zijn sociale media deelde Otamendi het stukje kunst op zijn huid. Twee keer stond Messi op zijn lichaam. Een teken dat de adoratie voor Messi zelfs bij de grootste spelers gigantisch is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.