'Antwerp ziet in Ajax-flop vervanger van vertrokken Vermeeren'

Reacties

Antwerp FC heeft nog een paar dagen om een vervanger van Arthur Vermeeren aan te trekken. Razvan Marin lijkt de belangrijkste kandidaat te zijn. Marc Overmars haalde de 27-jarige middenvelder in de zomer van 2019 nog naar Ajax.

'Antwerp ziet in Ajax-flop vervanger van vertrokken Vermeeren'

In Amsterdam kwam Marin niet uit de verf. De Roemeense international kwam in het shirt van Ajax tot tien Eredivisie-duels en vertrok vervolgens naar Italië. Eerst naar Cagliari, later op huurbasis naar Empoli. Bij de nummer negentien van de Serie A is Marin niet verzekerd van een basisplaats. Daar wil Antwerp volgens Het Laatste Nieuws gebruik van maken.

Marin speelde in België eerder voor Standard Luik en maakte op Sclessin grote indruk. Overmars haalde hem vervolgens naar Amsterdam. De middenvelder blijkt niet van het lijstje van de bestuurder verdwenen te zijn, want Antwerp hoopt Marin terug te halen naar de Pro League. Het is niet duidelijk of het gaat om een huurovereenkomst of een permanente transfer.

Gaat de deal door, dan wordt Marin de opvolger van Vermeeren, die voor 25 miljoen euro naar Atlético Madrid vertrok. Het contract van Marin bij Cagliari loopt nog door tot medio 2025. Ook Dennis Praet (Leicester City) is  in beeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.