Anderlecht-spelers belanden tijdens oefenduel in Grieks vuurwerkgeweld

Reacties

Griekse supporters hebben de oefenwedstrijd tussen OFI Kreta en Anderlecht ernstig verstoord. De Belgische grootmacht belandde in een surrealistisch decor voor een oefenwedstrijd.

Anderlecht-spelers belanden tijdens oefenduel in Grieks vuurwerkgeweld
© Mauve TV

Anderlecht wilde op Kreta ritme opdoen op weg naar de tweede seizoenshelft. De wedstrijd was nog maar een kwartier bezig toen supporters al de aandacht opeisten met het afschieten van vuurpijlen. Het liep al snel uit de hand. Tientallen vuurpijlen werden afgeschoten en spelers werden niet ontzien. Anderlecht-middenvelder Majeed Ashimeru moest zelfs wegduiken voor een vuurpijl, meldde Sporza.

© Mauve TV

Het duel werd een paar minuten gestaakt vanwege het gedrag van de OFI-fans. De relatieve rust keerde even later terug op de tribunes en de wedstrijd werd hervat. Door een goal van Benito Raman vroeg in de tweede helft poetsten de Belgen de vroeg opgelopen achterstand nog weg.

Bij Anderlecht fungeert de 36-jarige Nederlander Robin Veldman als assistent-coach. Hij was interim-trainer, maar gaat nu de rol van assistent bekleden aan de zijde van de nieuwe hoofdcoach Brian Riemer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.