Anderlecht richt pijlen op Gyrano Kerk

Reacties

Gyrano Kerk gaat FC Utrecht mogelijk verlaten. Anderlecht heeft zich serieus gemeld bij de Domstedelingen. Van een akkoord is echter nog geen sprake.

Anderlecht richt pijlen op Gyrano Kerk
© Pro Shots

De Telegraaf meldde eerder vandaag dat Anderlecht een bod van vier miljoen euro heeft gedaan op de 25-jarige aanvaller. De Belgen hebben Kerk al een jaar in het vizier. De aanvaller, afgelopen seizoen goed voor acht doelpunten en zes assists, staat zelf niet onwelwillend tegenover een buitenlands avontuur.

FC Utrecht houdt voorlopig de poot stijf. De club moet deze zomer een speler verkopen om zwarte cijfers te kunnen schrijven, maar heeft met onder meer Simon Gustafson en Joris van Overeem meer ijzers in het vuur. De kans dat Kerk wordt verkocht is zeer reëel, maar dan wel tegen het juiste bedrag. Het geboden bedrag, om en nabij de vier miljoen euro, is te laag weet Voetbal International.

Vorig jaar was Kerk hard op weg naar de Serie A. Cagliari wilden naar verluidt zo’n negen miljoen euro op tafel leggen maar een bankgarantie bleef uit. Daarom speelde de aanvaller afgelopen seizoen nog gewoon in de Eredivisie.

Technisch directeur Jordy Zuidam laat desgevraagd weten niet in te willen gaan op mogelijke transfergeruchten.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.