Anderlecht-aanvaller kan lach na panna niet verkroppen: kopstoot

Reacties

Anderlecht bleef zondag steken op een gelijkspel tegen KV Kortrijk. De ongekende actie van Benito Raman zorgde voor veel stof tot discussie.

Anderlecht-aanvaller kan lach na panna niet verkroppen: kopstoot
© Pro Shots
Anderlecht
Anderlecht
1 - 1
Kortrijk
Kortrijk

Raman kreeg zondag na bijna een uur een rode kaart na een kopstoot aan het adres van Faïz Selemani. De aanleiding voor de actie van de Anderlecht-aanvaller lag in de actie daarvoor. Want hij kon het niet verkroppen slachtoffer te zijn geworden van een panna en een lach.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik speel hem door de benen en dan beslist hij om me een kopstoot te geven', gaf Selemani zijn kant van het verhaal. 'Het bleef niet alleen bij een kopstoot. Ik vond het leuk dat ik hem door de benen speelde en wat lachte, waarop hij me beledigde. Hij zei dingen over mijn moeder die echt niet door de beugel kunnen. Wat hij precies zei laat ik in het midden, want zo'n taalgebruik hoort gewoon niet.'

Uitgelokt of niet, trainer Vincent Kompany was niet te spreken over de actie van Raman. 'Ik kan niet lachen met de beweging van Raman', zei de oud-international. 'Dit soort feiten maakt het ons moeilijk: alsof je een been vastbindt op je rug. Emoties mogen een wedstrijd niet bepalen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.