Ancelotti verlengt verrassend bij Real Madrid en laat Brazilië links liggen

Reacties

Carlo Ancelotti heeft zijn contract bij Real Madrid verlengd. De Italiaanse trainer van Real Madrid blijft nu tot medio 2026 in Bernabéu actief.

Ancelotti verlengt verrassend bij Real Madrid en laat Brazilië links liggen
© Pro Shots

Dat is een behoorlijke verrassing. De succescoach leek op weg naar de nationale ploeg van Brazilië, afgaande op uitvoerige berichtgeving in internationale media. Uiteindelijk blijkt Ancelotti in elk geval op dit moment geen oren te hebben naar de rol van keuzeheer van de Seleçao, hij plakt er nog twee jaar Real Madrid aan vast.

Als hij de verbintenis uitdient, duurt zijn tweede termijn in de Spaanse hoofdstad precies vijf jaar, nadat hij ook tussen 2013 en 2015 al de scepter zwaaide bij De Koninklijke. Voor de vorige trainer die het vijf jaar op rij volhield bij Real Madrid moeten we heel ver terug: tussen 1960 en 1974 bleef Miguel Muñoz steeds aan het roer.

Ancelotti krijgt de kans om zijn ongekende prijzenkast nog verder uit te breiden. Hij is de enige trainer die vier keer de Champions League heeft gewonnen, voorts vind je in zijn prijzenkast ook de nationale titels van Spanje, Engeland, Frankrijk, Italië en Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Meer Brazilië
Meer over Brazilië
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.