Ancelotti reageert op geruchten over Real Madrid-terugkeer Ronaldo

Reacties

De geruchten over een vertrek van Cristiano Ronaldo bij Juventus worden steeds hardnekkiger, maar de Portugees kan Real Madrid afstrepen als mogelijke bestemming. Volgens trainer Carlo Ancelotti is een terugkeer van de Portugees niet aan de orde.

Ancelotti reageert op geruchten over Real Madrid-terugkeer Ronaldo

Ronaldo ligt nog een jaar vast in Turijn, maar in Italië wordt al wekenlang volop gespeculeerd over de toekomst van de 36-jarige superster. Volgens Corriere dello Sport zou Ronaldo zich hebben aangeboden bij Manchester City, terwijl Tuttosport juist denkt te weten dat hij bij Juventus blijft.

El Chiringuito meldde dat Carlo Ancelotti Ronaldo wil terughalen naar Real Madrid, maar daar is volgens de Italiaanse oefenmeester niets van waar. 'Cristiano is een Real Madrid-legende en hij heeft al mijn liefde en respect. Ik heb er nooit aan gedacht hem te contracteren. Wij kijken vooruit', schreef Ancelotti dinsdag op Twitter.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tussen 2013 en 2015 werkten Ronaldo en Ancelotti al succesvol samen bij Real. Onder het bewind van de Italiaan kwam Ronaldo in 65 competitieduels tot het indrukwekkende aantal van 79 doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.