Amrabat trekt Feyenoord-deur definitief achter zich dicht

Reacties

Zoals VI eerder al meldde heeft Club Brugge de komst van Sofyan Amrabat afgerond. De 22-jarige middenvelder wordt voor naar verluidt ruim twee miljoen euro overgenomen van Feyenoord.

Amrabat trekt Feyenoord-deur definitief achter zich dicht

Amrabat, die voor vier jaar tekende bij Club Brugge, wilde zijn carrière buiten De Kuip een impuls geven. Bij Feyenoord waren de perspectieven somber geworden. Net als Ruud Vormer en Stefano Denswil hoopt hij via de Belgische kampioen de volgende stap te zetten.

Club Brugge verlost Amrabat en Feyenoord van elkaar. De middenvelder kwam vorig seizoen over van FC Utrecht, maar slaagde er nooit in echt basisspeler te worden. Wel werd hij namens Marokko nog geselecteerd voor het WK in Rusland. Toen de vooruitzichten dit jaar opnieuw niet gunstig waren na de komst van Jordy Clasie besloot hij een transferverzoek in te dienen bij Feyenoord.

Technisch directeur Martin van Geel geeft op de Feyenoord-website aan dat de Rotterdammers niet de transfermarkt opgaan. 'We hebben voldoende middenvelders in de selectie, waaronder een aantal jonge zelfopgeleide spelers die we de ruimte willen geven.' Toch ziet de beleidsbepaler Amrabat niet graag gaan. 'Met deze transfersom en de mogelijkheden om in de toekomst nog aanvullende bedragen te ontvangen, hebben we in dit geval deze oplossing gevonden. Niettemin blijft dit een transfer die we bij Feyenoord met tegenzin doen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.