Ambitieuze Schreuder wil met Ajax de Champions League winnen

Reacties

Alfred Schreuder is woensdag officieel begonnen aan zijn dienstverband als hoofdtrainer van Ajax. De opvolger van Erik ten Hag is duidelijk met grootse plannen naar de hoofdstad teruggekeerd.

Ambitieuze Schreuder wil met Ajax de Champions League winnen
© Pro Shots

Schreuder was eerder bij Ajax werkzaam als de assistent van Ten Hag. Met de twee trainers op de bank stonden de Amsterdammers in het seizoen 2018/19 op de drempel van de Champions League-finale. Schreuder wil opnieuw hoge ogen gaan gooien in het miljardenbal. Sterker: hij wil zijn voorganger (en voormalig collega) gaan aftroeven.

'Zonder arrogant te zijn, maar je moet altijd de ambitie hebben om het hoogste na te streven', zegt Schreuder tegen Ajax TV. 'Ik heb zelf de ambitie om ooit een keer de Champions League te winnen. Ajax heeft dat in het verleden ook gedaan en we waren drie jaar geleden ook heel dichtbij.'

Ajax heeft Schreuder overgenomen van Club Brugge, waarmee hij in het afgelopen seizoen kampioen van België werd. Dinsdag zit de coach voor het eerst als hoofdtrainer op de bank bij Ajax, dat dan oefent tegen het Duitse SV Meppen.

Later deze week spreekt VI nog uitgebreid met Alfred Schreuder.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.