Ambitieus QPR verrast met aankoop Lazio-spits Cissé

Het ambitieuze Queens Park Rangers is bijzonder actief op de laatste dag van de transferperiode. De Londenaren hebben in ieder geval Djibril Cissé (30) overgenomen van Lazio.

Ambitieus QPR verrast met aankoop Lazio-spits Cissé

De Fransman stond pas een half jaar onder contract in Rome. Daarvoor werd hij door Lazio voor een kleine zes miljoen euro overgenomen van het Griekse Panathinaikos. Door hem voor vijf miljoen euro van de hand te doen, neemt Lazio genoegen met een miljoen euro verlies.

Cissé is niet de enige beoogde versterking van QPR, de huidige nummer zestien van Engeland. Met Fulham heeft de club inmiddels overeenstemming over spits Bobby Zamora (31). De fysiek sterke aanvaller moet onder het bewind van Martin Jol vaker dan hem lief is op de bank plaatsnemen. De twee Engelse clubs werden het eens over een transfersom van ruim vijf miljoen euro.

Zamora moet er alleen zelf nog uitkomen met zijn beoogde nieuwe werkgever. De Engelsman vraagt een weeksalaris van ruim 110.000 euro, waardoor QPR twijfelt.

Ook Tottenham Hotspur-middenvelder Steven Pienaar (29) heeft zijn zinnen gezet op de gang naar QPR of een andere club in Engeland. De voormalige Ajacied wil per se verkassen omdat hij bij Spurs het zicht op speeltijd volledig is verloren. Een en ander heeft te maken met het aanhoudende blessureleed van de Zuid-Afrikaan. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's