Als god in Argentinië: Messi opgewacht door duizenden aanbidders na etentje

Reacties

De terugkeer van Lionel Messi op Argentijnse bodem bleef allesbehalve onopgemerkt. Duizenden fans waren op de been om een glimp van hun WK-winnende idool op te vangen.

Als god in Argentinië: Messi opgewacht door duizenden aanbidders na etentje
© @porquetendencia
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Als Messi dacht even rustig te kunnen landen, had hij het goed mis. Op beelden is te zien hoe horden fans zich buiten het restaurant ophielden waar de 35-jarige aanvaller was aangeschoven.

Messi leidde Argentinië in december naar de eerste WK-titel sinds 1986. Na de pijnlijke nederlaag van PSG tegen Stade Rennais, waarbij hij werd uitgefloten door de eigen fans, is Messi terug in het land waar hij wordt verafgood. De superster moest uiteindelijk onder begeleiding geëscorteerd worden om door de menigte te geraken.

In het stadion van River Plate neemt Argentinië het in de nacht van vrijdag op zaterdag op tegen Panama. Dinsdag treft de ploeg van bondscoach Lionel Scaloni Curaçao in Santiago del Estero, waar een stadion ligt dat eigendom is van de overheid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.