Almere City FC pakt door met overbodige FC Utrecht-spits

Reacties

Almere City FC heeft de volgende versterking binnen. Jonas Arweiler gaat aan de slag bij de ploeg van coach Gertjan Verbeek.

Almere City FC pakt door met overbodige FC Utrecht-spits
© Pro Shots

Arweiler komt over van FC Utrecht, waar hij overbodig was, en tekent een contract voor drie seizoenen in Almere. Vorig seizoen verhuurde FC Utrecht, dat hem in 2018 overnam van Borussia Dortmund, de 24-jarige Duitse spits nog aan ADO Den Haag. Daar kwam hij vorig seizoen tot 25 wedstrijden en drie goals.

'Almere City FC heeft er heel veel aan gedaan om mij het gevoel te geven dat dit de juiste stap is mijn carrière. Technisch manager Teun Jacobs nam al vroeg contact met mij op. Het plan dat hier ligt en de ambities van de club spreken mij erg aan. Mijn voornaamste doel is om veel doelpunten te gaan maken, assists te geven en belangrijk te zijn voor de ploeg. Natuurlijk wil ik mijn persoonlijke ambities verwezenlijken, maar het doel van de club staat altijd op de eerste plaats. Ik ben een echte teamspeler', legt Arweiler zijn keuze uit. 

Almere City FC is bedrijvig deze zomer. Eerder werden Ramon Leeuwin, Maarten Pouwels en Bradly van Hoeven al naar de club gehaald die vorig jaar als vierde eindigde in de Keuken Kampioen Divisie. Pouwels en Van Hoeven zijn net als Arweiler ook aanvallers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.