Almere City FC haalt clubloze Boymans binnen

Reacties

Ruud Boymans heeft zich dinsdag gemeld bij Almere City FC. De spits is momenteel herstellende van een enkelblessure en mag het laatste deel van zijn revalidatie doorbrengen bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Almere City FC haalt clubloze Boymans binnen

Boymans hoopt in Almere weer fit te worden en probeert daarbij ook een contract voor het seizoen 2019/20 in de wacht te slepen. Hij keerde vijftien maanden geleden terug bij FC Utrecht na een buitenlands avontuur bij Al-Shabab, maar raakte niet fit en is inmiddels weg uit de Domstad.

De spits maakte zijn debuut in het betaald voetbal bij Fortuna Sittard. Via VVV-Venlo kwam hij terecht bij AZ, dat hem uitleende aan NEC en Willem II. In Tilburg kende hij zijn beste jaar, toen hij in het seizoen 2013/14 de eerste divisie won en met 27 doelpunten topscorer werd.

Robert Maaskant is blij met de komst van Boymans naar Almere. 'We kennen allemaal de kwaliteiten van Ruud, wanneer hij fit is. Dit heeft hij op het hoogste niveau van Nederland laten zien. Na zijn revalidatie kan hij een grote rol van betekenis voor ons spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.