Alavés geeft signaal af aan Guidetti met langdurig contract

Reacties

John Guidetti speelt de komende vier seizoenen voor Alavés. De Spaanse club huurde de spits het afgelopen half jaar van Celta de Vigo en heeft nu de optie tot koop gelicht.

Alavés geeft signaal af aan Guidetti met langdurig contract

Celta nam Guidetti in de zomer van 2015 over van Manchester City. De Zweed werd daarvoor verhuurd aan onder andere Celtic, Burnley en Feyenoord. Alleen in Rotterdam had Guidetti succes en dat hoopte hij in Spanje weer te hebben.

In zijn eerste seizoen was hij vaste kracht bij Celta, maar daarna nam zijn speeltijd alleen maar af. Afgelopen seizoen aasde Guidetti op een vertrek, al dan niet tijdelijk en Alavés hapte toe door hem te huren. De aanvaller stond vaak in de basis, maar scoorde wel slechts drie keer voor de nummer veertien van La Liga.

Het was voor de Zweedse bondscoach Janne Andersson wel genoeg om geselecteerd te worden voor de voorselectie voor het WK in Rusland. Met het oog op dat toernooi wilde Guidetti in de winter weer aan spelen toekomen. Nu lonkt voor hem de eindronde. Daarna mag hij zich weer melden bij Alavés.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.