Alan Shearer grapt met Kane: 'Het is tijd om te gaan'

Reacties

Alan Shearer hoopt dat Harry Kane naar Bayern München vertrekt. De topscorer aller tijden in de Premier League grapt op Twitter: 'Het is tijd om te gaan, Harry.'

Alan Shearer grapt met Kane: 'Het is tijd om te gaan'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De transfer-soap van Kane lijkt bijna ten einde. Tottenham Hotspur en Bayern München zijn volgens verschillende Duitse en Britse media overeengekomen over een transferbedrag van honderd miljoen euro plus twintig miljoen euro aan bonussen.

Vrijdagochtend ging nog even het gerucht rond dat Kane geen toestemming kreeg van zijn huidige club om het vliegtuig naar München te nemen, maar dat gerucht is inmiddels ontkracht.

Shearer speelt gretig op het gerucht in. 'Tijd om te gaan', tweette hij met een foto van een piloot bij een vliegtuig. De oud-spits van Newcastle United en Blackburn Rovers wil niet dat Kane zijn Premier League-record verbetert. Shearer staat op 260 competitiedoelpunten, Kane op 213.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer H. Kane
Meer over H. Kane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.