Al-Nassr gaat zonder Ronaldo meteen onderuit tegen Gerrard

Al-Nassr kende mét Cristiano Ronaldo een sterke reeks, maar is zónder de Portugees slecht van start gegaan in de Saoedische competitie. De club verloor de openingswedstrijd van het Al-Ettifaq van Steven Gerrard: 2-1.

Ronaldo had Al-Nassr hoogstpersoonlijk naar het winnen van de Arab Champions Cup geleid, maar kwam niet ongeschonden uit de finale tegen Al-Hilal. Daarom moest Al-Nassr het in de eerste competitiewedstrijd zonder hem doen en de 38-jarige aanvaller werd ook gemist.

Via Sadio Mané kwam Al-Nassr al wel vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar die werd niet uitgebouwd. Na wat tactische omzettingen van Gerrard trok Al-Ettifaq de wedstrijd na rust naar zich toe. Robin Quaison scoorde na 47 minuten en kort daarna was het de beurt aan Moussa Dembélé, die deze zomer transfervrij overkwam van Olympique Lyon.

Al-Nassr speelt volgende week tegen Al-Taawon. Al-Ettifaq treft Al Hazm.