Ajax zonder geblesseerde Schöne naar Willem II

Reacties

Ajax reist zonder Daley Sinkgraven en Lasse Schöne naar Tilburg voor het cruciale duel met Willem II. De Deense middenvelder kampt met een voetblessure.

Ajax zonder geblesseerde Schöne naar Willem II

Afgelopen donderdag had Schöne nog een basisplaats in de zenuwslopende halve finale in de Europa League tegen Olympique Lyon. Na een uur werd hij vervangen door Donny van de Beek. De dertigjarige Deen reageerde toen nog teleurgesteld op de wissel (foto), maar blijkt nu last te hebben van een voetblessure. Sinkgraven is nog niet voldoende hersteld van zijn knieblessure.

Ajax moet zondag winnen van Willem II en hopen dat Feyenoord punten verspeelt tegen Heracles Almelo. In dat geval kronen de Amsterdammers zich tot kampioen van de Eredivisie. Trainer Peter Bosz heeft 21 spelers geselecteerd voor het mogelijke kampioensduel.

De volledige wedstrijdselectie:
Andre Onana, Diederik Boer, Kenny Tete; Joël Veltman, Davinson Sánchez, Heiko Westermann, Nick Viergever, Matthijs de Ligt, Jairo Riedewald, Davy Klaassen, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, David Neres, Bertrand Traoré, Amin Younes, Vaclav Cerny, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg, Justin Kluivert.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.