Ajax verlengt met Taylor

Reacties

Kenneth Taylor gaat zich voor een langere tijd verbinden aan Ajax. De 20-jarige middenvelder had nog een contract voor twee jaar, maar is inmiddels in hoofdlijnen akkoord over een verbintenis tot medio 2027.

Ajax verlengt met Taylor
© Pro Shots

Na Naci Ünüvar is Ajax er daarmee in geslaagd om opnieuw een speler uit de eigen jeugdopleiding langdurig vast te leggen. Taylor dwong aan het einde van vorig seizoen een basisplaats af en strijdt in de voorbereiding om de plek die Ryan Gravenberch heeft achtergelaten.

'Voor mij is het perfecte plaatje dat ik komend seizoen basisspeler van Ajax ben', sprak Taylor aan het einde van vorig seizoen uit in een interview met VI, dat hieronder te lezen is.

'Dat is wat ik het allerliefste wil, het zou de beste volgende stap in mijn ontwikkeling zijn. Ik zal het zelf moeten laten zien, onder de nieuwe trainer Alfred Schreuder. De vorige keer dat hij bij Ajax werkte, heb ik één keer als jeugdspeler een training meegemaakt. Het is aan mij om het te laten zien en daar richt ik me op. Zolang ik perspectief heb, is een vertrek niet aan de orde. Dat is duidelijk. Onlangs kwam interesse van Club Brugge naar buiten, maar ik wil basisspeler bij Ajax worden. En daar heb ik veel vertrouwen in.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.