Ajax valt in de prijzen bij de Globe Soccer Awards-show

Reacties

Ajax heeft een Globe Soccer Award in ontvangst mogen nemen. Bij de elfde editie van de prijzenshow werd Cristiano Ronaldo uitgeroepen tot Speler van het Jaar 2019.

Ajax valt in de prijzen bij de Globe Soccer Awards-show
© Pro Shots

De awards worden toegekend door de ECA, de belangenvereniging voor clubs, en door de EFAA, dat de belangen van zaakwaarnemers behartigt. Zij riepen de jeugdopleiding van Ajax samen met die van Benfica uit tot de beste van dit jaar. Algemeen directeur Edwin van der Sar nam de award in ontvangst.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Jorge Mendes werd tot Zaakwaarnemer van het Jaar uitgeroepen, een prijs die hij sinds 2010 alleen in 2016 niet won. Vanaf 2011 is er ook een Globe Soccer Award voor de Speler van het Jaar en Cristiano Ronaldo won hem voor de zevende keer. Liverpool werd uitgeroepen tot beste club, terwijl Alisson Becker en Jürgen Klopp respectievelijk werden verkozen tot Keeper en Trainer van het Jaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.