Ajax treurt om tragisch overlijden talent Noah Gesser (16)

Reacties

Ajax heeft bevestigd dat jeugdspeler Noah Gesser is omgekomen bij een verkeersongeluk. Het zestienjarige talent was vrijdagavond een van de slachtoffers bij de gebeurtenis bij IJsselstein.

Ajax treurt om tragisch overlijden talent Noah Gesser (16)
© Pro Shots

Bij het ongeluk kwam een personenauto frontaal in botsing met een taxibusje. Gesser en een andere inzittende van de auto (zijn oudere broer, zo is bevestigd) kwamen om het leven. Het nieuws zorgt voor grote verslagenheid bij Ajax. 'De club wenst de naasten alle sterkte bij het verwerken van dit onmetelijke verlies.'

Gesser speelde sinds de zomer van 2018 in de jeugdopleiding van de Amsterdammers, dat hem overnam van Alphense Boys. Dit seizoen zou hij gaan spelen in de Onder-17 van Ajax. De club heeft bekendgemaakt dat het eerste elftal zaterdagavond (in het oefenduel met RB Leipzig) met rouwbanden zal spelen. Ook is er een minuut stilte.

Dat geldt overigens ook voor Jong Ajax, dat vanmiddag tegen FC Volendam speelt. Daarnaast zullen op jeugdcomplex De Toekomst de vlaggen halfstok worden gehangen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.