Ajax: situatie van Nouri zeer stabiel

Reacties

Ajax is zondag met een update gekomen over de situatie rondom Abdelhak Nouri. De Amsterdammers melden via de officiële kanalen dat de situatie van de middenvelder zeer stabiel is. Nouri wordt nog wel in slaap gehouden op de intensive care van het ziekenhuis in Innsbruck, maar heeft wel minder medicatie nodig.

Ajax: situatie van Nouri zeer stabiel

Nouri stortte zaterdagmiddag bij het oefenduel met Werder Bremen in elkaar, waarna een reanimatie plaatsvond op het veld. In een stabiele toestand werd de twintigjarige spelmaker per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Nouri werd vanwege zijn hartritmestoornissen naar de intensive care gebracht en daar in slaap gehouden. Laat op de zaterdagavond meldde Ajax dat de middenvelder buiten levensgevaar is.

De selectie van Ajax landde zaterdagavond al in Amsterdam. Het voortijdig beëindigde oefenduel met Werder Bremen betekende een wrang einde van het trainingskamp in Oostenrijk.

Zondag maakte Ajax al bekend dat de openbare training van maandag niet doorgaat. De Amsterdammers vinden dat ongepast, zeker omdat de eerste openbare oefensessie van het seizoen altijd een feestelijk tintje heeft. Ook de oefenwedstrijd die op 11 juli op de agenda stond, tegen Rijnsburgse Boys, gaat niet door. 'De spelersgroep van Ajax acht zichzelf niet in staat te spelen vanwege de situatie rondom Nouri.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.