Ajax rekent op terugkeer Brobbey

Reacties

Na Owen Wijndal en Steven Bergwijn lijkt ook de komst van het derde belangrijkste transfertarget van Ajax voor deze zomer nabij. De Amsterdammers gaan ervan uit dat Brian Brobbey definitief terugkeert naar de hoofdstad.

Ajax rekent op terugkeer Brobbey
© Pro Shots

In de voorbije periode was Ajax in een druk onderhandelingsspel verzeild geraakt met RB Leipzig, waar de twintigjarige spits nog tot medio 2025 onder contract staat. De verwachting is op dit moment dat het resulteert in een transfersom van zeventien miljoen euro, waarbij voor Brobbey een contract tot medio 2027 klaar ligt in Amsterdam.

Behalve Brobbey verwacht Ajax ook op korte termijn Francisco Conceição vast te leggen. De negentienjarige vleugelaanvaller is zaterdag in Amsterdam geland voor de medische keuring. Conceição komt voor vijf miljoen euro over van FC Porto en tekent eveneens tot medio 2027.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.